Posts

LIRIK LAGU - LUAR BIASA (ISMAIL IZANI)

Apa erti sayang erti setia setiap hari sayang yang luar biasa
Aku tahu ini lebih dari cinta apalah kami jika bukan luar biasa
Kau juga yakin ini lebih dari cinta dan jika kau sedia
Akan aku hadir hanya untukmu akan aku lawan hanya untukmu
Akan aku rindu hanya padamu tak usah kau bimbang dan tak usah tertanya
Apa erti sayang erti setia setiap hari sayang yang luar biasa
Apa erti sayang erti setia setiap hari sayang yang luar biasa
We ain't gotta go viral please stay the same then we'll go uo the only way
You know that I will give you what you want just so you know you're second to none
Akan aku hadir hanya untukmu akan aku lawan hanya untukmu
Akan aku rindu hanya padamu tak usah kau bimbang dan tak usah tertanya
Apa erti sayang erti setia setiap hari sayang yang luar biasa
Apa erti sayang erti setia setiap hari sayang yang luar biasa
Bukan lebih tahu tapi jika kamu yakin jangan ragu-ragu
Like a different feeling tak kau sangka macam kena pop quiz terima sahaja adanya dan selalu ingat pada-Nya
You know what the life could bring yo…

JAGA DIA UNTUKKU - FIENA MENTOR

Tuhan
Ku Mencintai Dia
Namun Ku Terpaksa Tinggalkannya

Tuhan
Ku Amat Menyayanginya
Namun Ku Terpaksa Tinggalkannya

Tuhan
Tolong Jaga Dia Untukku
Kerana Hidup Ini
Tidak Bermakna Tanpanya

Tuhan
Hantarkan Malaikat Untuknya
Supaya Dia Tenang Hadapi Segalanya

Tuhan
Ku Mencintai Dia
Namun Ku Terpaksa Tinggalkannya

Tuhan
Ku Amat Menyayanginya
Namun Ku Terpaksa Tinggalkannya




- rizawati abd rahman -

PU SYED

Image
assalamualaikum wbt salam sejahtera






semalam lunch date dgn budak musyok nih


PU SYED


-rizawati abd rahman-

SHARING INFO 1

Image
assalamualaikum wbt salam sejahtera






-rizawati abd rahman-

DOA PENDINDING

Image
assalamualaikum wbt salam sejahtera







nah, akak share moga bermanafaat




SELAMAT HARI LAHIR !!

Image
assalamualaikum wbt salam sejahtera




saja je nak gtau

25/2/2018 sebeday hakak yang ke ????


??

??

??


??


??



??



??



??



40


-rizawati abd rahman-

FEBRUARI 2018

assalamualaikum wbt salam sejahtera





adudududddddduuuuuu terasa lamanya akak xup  apa2 berita lam blog nih kan

jenuh sapu sawang2 lam ni berpasir2 lantai oiiii!



hahahaaa


-rizawati abd rahman-