Posts

SUMPAH CINTAKU - ASFAN SHAH

assalamualaikum wbt salam sejahtera





akak nak share la lirik lagu  yg akak tgh kemaruk skrng nih



SUMPAH CINTAKU - ASFAN SHAH





disaat saling mengenali ku tahu cinta mu memanggil dalam perasaan yang tak kau dengari lambaian mu di dalam mimpi
bayangan senyum bidadari indah segenap rasa tak terbagi belah lah jasad ku tirai kenangan ku
pasti akan kau jumpa api cinta menyala hingga akhir nafas ini sayang sampai akhir pasti cinta ku tersimpul mati
di syurga tetap kau ku nanti sumpah cintaku hanya padamu
disaat saling mengenali

ku tahu cinta mu memanggil dalam perasaan yang tak kau dengari
belah lah jasad ku trai kenangan ku pasti akan kau jumpa api cinta menyala hingga akhir nafas ini sayang sampai akhir pasti cinta tak bisa berganti sumpah ku hanya kau disisi
genggam tanganmu yang suci sampai rambutku memutih cinta ku tersimpul mati di syurga tetap kau ku nanti huooo... ooo... (sumpah cintaku hanya padamu)
hingga akhir nafas ini sayang sampai akhir pasti cinta tak bisa berganti sumpah ku hanya kau disisi genggam tanganmu yang suc…

WEEKEND LAYPARKING

Image
assalamualaikum wbt salam sejahtera



sabtu ahad baru nih kami sekeluarga spent masa berehat2 (konon) kat flaminggo hotel, ampang jadilahhh

dah anak3 hakak mmg sejenis yg gemokan kolam renang sama lah ngn makpaknya pon hahaha








kasi family pic satu kaliiii!!!


:: rizzawati abd rahman ::

SABTU

Image
assalamualaikum wbt salam sejahtera





ari sabtu takde mende nak buat kan so, ajak la anak2 p makan foodtruck kat ampang park tu







then bawak lak ank2 p kat dataran ramai gak org bwk family kt dataran nih






dah alang2.. g la tgk kolam biru tu projek ROL JPS tuuu ekekeke





lawa dah sungai tu dulu mcm boring je kan begambo la kami beberapa das kt situ



gitulah kami spend acara bonding2 kami pada weekend baru2 nih





:: rizzawati abd rahman ::

FAMILY BONDING

Image
assalamualaikum wbt salam sejahtera











kisahnya.. 2/9/2017 aritu bawak bebudak nih mandi2 pool je pon xdenye aku nak keluar KL yg jem merata nih  dedekat cukop asalkan bebudak happy dpt mandi2 time panas2 nih



jadilahhh




:: rizzawati abd rahman ::

SEA GAMES 2017

Image
assalamualaikum wbt salam sejahtera










NETBALL

ni je la sokan yg betoi2 akak layan siap p stadium lagi dekkk non haha

gigih x??



banyak gambo kekdahnya tp yg ni je aku sempat nak letak lam blog ni yg lelain tu berbondong2 lam fb ngn ig jek ngeeeee



:: rizzawati abd rahman ::




LIRIK LAGU SEPARUH MATI KU BERCINTA - DAYANG NURFAIZAH

assalamualaikum wbt salam sejahtera





aku share kat sini lagu peberet aku skrg nih tak jemu dengar kann layannzz





SEPARUH MATI KU BERCINTA




Kesepian Hening malam Bawah Sang bulan menemani Kekosongan Ini
Ku Dengar kau bahagia Menitis Air mataku Ku Kesedihan
Kau telah pergi tanpa cinta Yang sebenarnya ada bersamaku Ku simpan hanya untuk dirimu
Di mana perginya setia Kemana Hilang katamu Akulah Yang dinamakan kekasih Hatimu Untuk selamanya
Di Mana saat indah Ke Mana perginya semua Kala Ku lafazkan kata cintaku Separuh Mati ku bercinta
Tiada Lagi suaramu Tiada Lagi kau memelukku Hilang Semua manisnya cinta
Kau Telah pergi tanpa cinta Yang Sebenarnya ada bersamaku Ku Simpan hanya untuk dirimu
Di Mana perginya setia Kemana Hilang katamu Akulah Yang dinamakan kekasih Hatimu Untuk selamanya
Di Mana saat indah Ke Mana perginya semua Kala Ku lafazkan kata cintaku Separuh Mati ku bercinta
Kala ku lafazkan kata cintaku Separuh mati ku bercinta



:: rizzawati abd rahman ::

CERITA SEMALAM...

Image
assalamualaikum wbt salam sejahtera




biasa la kan bila esoknya nak bukak sekolah baru lah sesebok g gunting rambut la bagai haha



si kakak time tu la nak buat treatment rambut la apa la nasibbaik salon tu x tutop lagi layan kakak kendian baru hero2 lak


nak ptg rambut hehero nih semua mmg stress sket sbb org ramai apa, igt korang je ke yg suka buat keja last menet ramai lagi tahuuu bahaha



apa2 pon semua settle on time lah


terbaekkkk




:: rizzawati abd rahman ::