SAMA tp x SERUPA...


hmmmm.....

wamai dh yg kate kt aku benonye...
iye ke same ek??

korg rase cane???

same x??


aku yg ala2 ayu, tp.. x gak ayu pown. ahakz!!!

ank dara kesayangan aku.. dh die je ank pompuan aku, kesayangan aku la tuh! 

miahahahaha!!!

same ke???

muke org kate same..

perangai???

mak aku kate same..

mak aku penah kate

'kalo tgk najla, mcm ko kecik2... teringat ko kecik2 suke melawo. sikat wambut, pakai bedak... sume nk wat sndirik'  

muekekekeke.....
jd??

mmg same la kekdahnye ek...

perangai mcm jntan tu aku wase die kopipes dr abg die kot. dh mentor jntan kan.. tu yg pangai pon macam jantan! kalo ank sulong aku ponpuan, mybe... die akan main la teddy, doll tu sume..

ni dok kelek power rngers abg die je kulu kilir...

ade yg kene tuko name dr syariffah ke syed lak kang!

muekekekekekeke.....

so??

what say u??

same ke idak??

watie n najlaa??

Comments

  1. Yelahhhhhhhh...sama! aku lak, yg serupa ngan aku si along. ramai org ckp dia tu klon aku. hehehe..

    ReplyDelete
  2. A.I> ko syiok arr. si along dh same beso ngn ko. dh mcm adik badik aku tgk. hehe... aku nih silent reader ko taw! jgn x taw! miahahahaha...

    ReplyDelete

Post a Comment

Komen jee... jgn takot. ahakzzz

Popular posts from this blog

PERTANDINGAN KOLAJ ANJURAN PERPUSTAKAAN JPS 24/3/2017

HAPPY 13TH ANNIVERSARY