KIDS AND BABY FOTO CONTEST

ini adelah bannernye

si pembuat contest ini

adelah SAFIYYAH
dan sy ditag oleh??

syarat -syarat penyertaan.

1. anda mesti menjadi follower blog kedua saya. http://sweetlikekisses.blogspot.com.Selepas ini pemenang akan di umum di blog baru:)..
SETEL
2. anda mesti tag kepada 8 orang maksimum.tidak boleh kurang.dan bila anda telah tag anda mesti inform pada kawan anda yang mereka telah ditag.:)  
SETEL


3. letakkan banner contest di sidebar anda.
SETEL
4. anda mesti sertakan satu gambar.tidak kisah gambar anda zaman baby,zaman anda budak budak,gambar adik anda,gambar anak anda,gambar anak saudara anda..
SETEL


INI DIA GAMBAR YG KU PERTARUHKAN




5. hantar link entry anda didalam kotak komen entry contest ini.
SETEL

6.mesti mulakan title entry dengan nama contest.SETEL
7. wajib diberitahu didalam entry tentang contest ini dan hadiah yang bakal diberi kepada pemenang.SETEL

tarikh tutup sehingga  30 november 2010 .tetapi terpulang pada saya jika hendak menamatkan tarikh lebih awal:)..so be alert!:)


hadiah yang bakal dimenangi ialah earring dari lazo diamond jewellery.white gold.

˙·٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙

Glitter Words

Comments

  1. oh thanx cuz kak cayangku sbb tag aida~ hehe~ ;D

    ReplyDelete
  2. mekacih sayang! kalo kamu ade mase bikin ek.. muachhh kamu btalu2! miahahahaha

    ReplyDelete
  3. hahahaha thank tag aku gak watie hahahaha

    ReplyDelete
  4. watie... x dapet nk memenuhi tag ni... sbb syarat yang ke2 tu... saya cuma ade 7 follower jekk... yg sma dengan anda punya. ahaks! anyway... thanks sbb tag saye...

    ReplyDelete
  5. hehe.. momantai kazenku. sy pon udah lupe hal2 tag mengetag nih. muahahah!

    ReplyDelete

Post a Comment

Komen jee... jgn takot. ahakzzz

Popular posts from this blog

PERTANDINGAN KOLAJ ANJURAN PERPUSTAKAAN JPS 24/3/2017

SUMPAH CINTAKU - ASFAN SHAH

SALAM 1 MAC 2017