KONSERT FENOMENA 30 TAHUN SEARCH @ MIECC

السَّلاَمُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَاتُهُ







vavavavavaaaa...
ni nak kabo pasal
kami laki minik g konsert search sabtu lepas




mmg TERBAEK laaaahhh
sy bagik 10 dr 10 markah
full mark la gtewwww







gambar2 nih
dr FB konsert fenomena  dan OHBULAN
kredit to them











ibu watik dh bajet2 nk bwk DSLR dh
skali tuan syed kate xyah 
susah plak nk pgg2 segale
nk layan nyanyi la tuh!








ini lak gmbo versi ibu watik
haha
ni je yg ade lam blekberik ku
selebihnye lam henpon tuan syedku



skali bile smpai situ
dorg xbenarkan bwk kamera
melainkan henpon
tp, dalam tuh byk lak yg snap pkai kamera digital
huhuhuuuuu
jeles!
ade gak gmbo lam henset nih
nntik upload lah
lupe lak nk bwk USB kabel
ngok ngek toll!









ape? ank?
tinggai le
nk bwk ape bikin!
agagagaggaga
kami berdua jek
balik umah dh kol 3 pagi kooo
dasaaaaattt!!
mmg otai2 la dorg nih
si yazid main dram
rase nak tkeluar jantungku
bergema 1 MIECC tuh
selesa la
tmpat berhawa dingin kannnn







sebenarnye, sy sj je kate tingin nk g konsert search tu
ye arr, time ank dara dlu sy bukan leh lps g konsert2 nih
nak kene sekeh ngn abah sy g la kalo veranik
ni dh beranak 2 nih, baru la semak2 nak ajak laki
sib bek laki pon layan SEARCH nih
ekekekek




KESIMPULANNYE

SAYA SUKA SEARCH!






^______^v yawwww





❀❀ واتي عبد الرحمن ❀❀

Comments

  1. lorrr besan gi ker?laki ku pegi le tgk tak pernah missed kalau konsert seach n wings...aku nk gi tp anak2ku hahahaha so kami wat konsert kat umah jer la bg papa dia rock hahahaha

    ReplyDelete
    Replies
    1. pegi besan oii! dok tkinje2 tlupe ade ank kt umah tgh tido lena. ekekkeke.. aku pon mintak tlg mak aku jgkan bebudak tu. lgpon mlm aje.. aku balik dh lena di ulit intan dh memsaing. :D

      Delete

Post a Comment

Komen jee... jgn takot. ahakzzz

Popular posts from this blog

PERTANDINGAN KOLAJ ANJURAN PERPUSTAKAAN JPS 24/3/2017

HAPPY 13TH ANNIVERSARY