Posts

Showing posts from July, 2012

DEMAM AWAL RAMADHAN

Image
assalamualaikum w.b.t salam sejahtera





ini cerita mase awal2 ramadhan syariffah demam tonsil plak walaupon die mmg tak puase sbb ibu will ajar die puase umo die 6 thn nnntik sian lak nk ajo skrg kecik lg kan xmo lah beriye pakse berpuase kalo solat tu xpe gak solat pon tgh diajar oleh IBU secara bperingkat masih lg solat jemaah ngn IBU  si syariffah nih :)

awal2 demam
masih lg demam 2 kali g kenek huhuhu..
alhamdulillah sihat juge akhirnye setelah seminggu direhatkan dr g skolah jumaat - selasa :)


cerie dh muke kan!





** watie abd rahman **

SALAM RAMADHAN 1433 H

Image
assalamualaikum w.b.t salam sejahtera







mohon ampun maaf andai ada salah silap kata mengguris hati. moga ibadah sepanjang RAMADHAN 1433H diterima ALLAH sbg amalan yg lebih baik dr tahun2 sebelumnya. AMIN YA RABB. ^______^V

SALAM NISFU SYAABAN

assalamualaikum w.b.t salam sejahtera







Kepada semua kawan kawan yg dihormati, saya nak minta maaf ye dunia akhirat sempena malam nisfu syaaban ni bila saya sengaja atau tak sengaja terkasar bahasa dan buruk perilaku. yang buruk segalanya datang dari saya dan yang baik semuanya dari Allah..moga semua disini dirahmati, sentiasa dinaungi di bawahNya yang maha kuasa dunia akhirat ;)








****watie abd rahman ****

BANYAK CERITA..

assalamualaikum w.b.t salam sejahtera



byk cite sebenarnye yg nak dikongsi dalam blog kesayangan sy nih tp, kekangan masa *kekang la sgt khennnn* tu yg sbbkan xcukop jari jemari nk taip



tp, ade masa terluang akan sy kongsi satu persatu semua cerite sensasi tersebut


TUNGGUUUUU
*ade ke yg nak tunggu?*





:P




**** watie abd rahman ****