Posts

Showing posts from September, 2012

LALA KU SAYANG

Image
assalamualaikum wbt salam sejahtera






beriye nak mekap ke skool kekunun ade sessi bgambar








ni sume pic contoh hasilnye or gambo yg sepatutnye  akan siap x lama lagik xsabo nk tgk hasilnye





(◕‿-)





__̴ı̴̴̡̡̡ ̡͌l̡̡̡ ̡͌l̡*̡̡ ̴̡ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴̡ı̴̡̡ ̡͌l̡̡̡̡.__

GEBU

Image
assalamualaikum wbt salam sejahtera







GEBU TAK??!?!?!?!




manis woooo!!




(⊙_◎)





__̴ı̴̴̡̡̡ ̡͌l̡̡̡ ̡͌l̡*̡̡ ̴̡ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴̡ı̴̡̡ ̡͌l̡̡̡̡.__


DOA KELUARGA BAHAGIA

Image
assalamualaikum wbt salam sejahtera











__̴ı̴̴̡̡̡ ̡͌l̡̡̡ ̡͌l̡*̡̡ ̴̡ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴̡ı̴̡̡ ̡͌l̡̡̡̡.__

KURSUS KURSUS DAN KURSUS

Image
assalamualaikum wbt salam sejahtera








isnin smpai kamis kami laki bini kusus di PERPUSTAKAAN NEGARA MALAYSIA
kursus PENYELENGGARAAN BAHAN PERPUSTAKAAN




ini lah antara keje kami

ini suami sy tepakse le amik gambo beliau sy xde gambo gedik (⊙_◎)

ini lak hasilnya (◕‿◕✿)


ohh.. ini sy punye cun kan???



__̴ı̴̴̡̡̡ ̡͌l̡̡̡ ̡͌l̡*̡̡ ̴̡ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴̡ı̴̡̡ ̡͌l̡̡̡̡.__

SUAMI ISTERI

Image
assalamualaikum wbt salam sejahtera









untuk renungan bersama





Disaat kamu ingin melepaskan seseorang, ingatlah pada saat kamu ingin mendapatkannya dulu...
Disaat kamu mulai tidak mencintainya, ingatlah saat pertama kamu jatuh cinta padanya dulu..
Disaat kamu mulai bosan dengannya, ingatlah selalu saat terindah bersamanya senantiasa...
Disaat kamu ingin menduakannya, bayangkan jika dia selalu setia bersamamu...
Disaat kamu ingin membohonginya, ingatlah saat dia jujur kepadamu...
Tetapi awas ! Jangan sampai disaat dia sudah tidak berada disisimu lagi...baru anda sedari betapa bermakna semuanya untukmu...
Yang indah hanya sementara...Yang abadi adalah kenangan...
Yang ikhlas hanya dari hati...Yang tulus hanya dari sanubari...
Oleh itu, belajarlah untuk jujur pada diri sendiri, lakukan apa kata hati, sehingga kamu tidak perlu lagi menyembunyikan apapun dalam hidupmu...

























SOLAT JEMAAH BERSAMA

Image
assalamualaikum wbt salam sejahtera









melentur buluh, biarlah dari rebungnya










__̴ı̴̴̡̡̡ ̡͌l̡̡̡ ̡͌l̡*̡̡ ̴̡ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴̡ı̴̡̡ ̡͌l̡̡̡̡.__

OH MY ENGLISH!!!

Image
assalamualaikum wbt salam sejahtera










dia google senirik dia menari senirik dia tegedik2  hapal lagu tu jugak





__̴ı̴̴̡̡̡ ̡͌l̡̡̡ ̡͌l̡*̡̡ ̴̡ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴̡ı̴̡̡ ̡͌l̡̡̡̡.__

RAYA WARGA KORPORAT 2012

Image
assalamualaikum wbt salam sejahtera









xterlambat rasanya nak tepek gambar raya nih ni raya raya WARGA KORPORAT
Jabatan Pengairan dan Saliran Malaysia







ceria tol WARGA KORPORAT semuanya sporting je bergambo suka suka suka!



__̴ı̴̴̡̡̡ ̡͌l̡̡̡ ̡͌l̡*̡̡ ̴̡ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴̡ı̴̡̡ ̡͌l̡̡̡̡.__

JOM NGESUP!

Image
assalamualaikum wbt salam sejahtera








layan sup lidah bersama abg syed kesayanganku terbaek kesedapannye 
ade popia basah gak pon agak sedap


biasanye kami layan sup lidah ngn nasik putih ataupon nasik goreng kampung sedap smpai jilat sudu



kat mane kedainye??




SINI


....





.....







.....







......








......




HAAA SCROL YE, JGN X SCROL BAWAH LAGI


<

KENAPA MAK???

Image
assalamualaikum wbt salam sejahtera









hahahaha betul tu MAK :P



__̴ı̴̴̡̡̡ ̡͌l̡̡̡ ̡͌l̡*̡̡ ̴̡ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴̡ı̴̡̡ ̡͌l̡̡̡̡.__

KURUNG MODEN POLKADOT

Image
assalamualaikum wbt salam sejahtera








♪♫ kulihat hijauuuuu ♪♫



pic nih disnap oleh  anakanda LALA dh buleh harap utk snap pic cecantik lagi syiok la ibu nak camwhoring!!!



suke suke suke!!!




__̴ı̴̴̡̡̡ ̡͌l̡̡̡ ̡͌l̡*̡̡ ̴̡ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴̡ı̴̡̡ ̡͌l̡̡̡̡.__

JANJI ALLAH ITU PASTI

Image
assalamualaikum wbt salam sejahtera








Apabila berlaku sesuatu yang tidak diduga, tidak disangka, tidak dipinta… jangan kecewa, marah apalagi mencela. Tetapi tanyakanlah diri, apakah maksud baik Allah di sebalik semua itu. Allah tidak akan menzalimi kita. Ujian itu penting, tetapi bagaimana kita menghadapinya jauh lebih penting.

Ujian itulah jalan untuk kita mengenal Allah. Allah ‘memperkenalkan’ Dirinya di sebalik semua ujianNya. Pada ujian sakit, Allah kenalkan Dirinya yang Maha Penyembuh. Pada ujian miskin, Allah perkenalkan diriNya yang Maha Kaya... bersangka baiklah kepada Allah..





^_______^





** watie abd rahman **

ADAM & HAWA

Image
assalamualaikum wbt salam sejahtera







asik la miss je tgk cite nih kat astro nyampas tauuu sudahnya ulang skali lagi baca novelnya rsnye dah baca zaman bujangan dulu eh, dah ke eh tahhhh hilang ingatan plak



sekarang sudah habis baca ;)





xde lah rasa rugi kalo miss episod2 tu sebab dah tau ending tu pon kalo sama la endingnya kaaaannnn kalo depa ubah, nasib ko la watikkkkkk

:P




*** watie abd rahman ***

RINDU ANAK DARA IBU

Image
assalamualaikum wbt salam sejahtera






hari nih mek lala ada skool trip ke BIRD PARK dan TAMAN RAMA RAMA pepagi hening dh bangun kalah sume yg nak semayang subuh


punya la bersemangat nak ke trip  ngn kekawan sekolah ;)





geng die jejaka2 saje berlari berkejau mentara tunggu sume budak sampai



ibu abah xdpt la nk tido smpai tghari tepakse temankan mek nih mentara tunggu bas gerak


cpt balik lala IBU RINDU!

:P



**bila ada memekak bila xde dirindu haahahahaaa..



*** watie abd rahman ***

S - A - M - A

Image
assalamualaikum wbt salam sejahtera






let the picca do the talking
















*** watie abd rahman ***

BERJUBAH DI HARI JUMAAT

Image
assalamualaikum wbt salam sejahtera







today's mode


jubah jumaat
;)




*** watie abd rahman ***

NYUMSSSSS!!

Image
assalamualaikum wbt salam sejahtera



mmg tempting kaaaannnnnn mangga muda asam boi

mnjejes air liur wehhhh


** watie abd rahman **

SYAWAL BAKAL MELABUHKAN TIRAINYE...

assalamualaikum w.b.t salam sejahtera







lame dah x updet lam blog nih byk sarang lelabah vinatang lain pon byk dh buat sarang hahahaha!

sebok kemas blog


blog bwajah baru tp, tuan blog wajah gtu gah tak berwajah baru pon baju je berganti baru eh, baru ke??  baju raya je la yg baru kheeeennnnn


syawal dh nak abis kan! syukur alhmdulillah sy sempat buat sunat syawal 6 hari campo ngn ganti lah tuuu tinggal 1 hari lg nak ganti bile nk buat tuh?!?!?!?!?! 1 hari je nye puuuuunnnnnn *belagak plak*




ok lah.. ni je nk gtau hahaha xde idea bernas dah nak merepek ape lagik



tata!





** watie abd rahman **