Posts

Showing posts from January, 2014

DI PINTU SYURGA

assalamualaikum wbt salam sejahtera salam 1Malaysia







Lirik Lagu Di Pintu Syurga - Dayang Nurfaizah 
Segalanya kaku
Hati terus menangis Bila mengenangkan Dirimu telah tiada
Kau pergi tanpa pesan Tinggal aku sendiri Menghitung hari Tiada daya Hilanglah sepi
(Korus) Duhai kekasih hati Katakanlah padaku Bahawa semua ini Hanya igauan mimpi
Aku tak sanggup kasih Kehilangan dirimu Walau sedetik rindu mencengkam Terasa pedih
Ulang Korus
Doaku kasih kita bersua Di pintu syurga
Komposer: Tam Spider Lirik: Iman Imran


*** ibu tengah layan feeling





xoxo rizawati abd rahman

I S N I N

Image
assalamualaikum wbt salam sejahtera salam 1malaysia







hari hari nantok ape cer???


xoxo
rizawati abd rahman

ABAH DAN ANAK

Image
ASSALAMUALAIKUM WBT SALAM SEJAHTERA SALAM SATU MALAYSIA



tadaaa!!!


kemain potostat abis muke kedua2nya kan! bezanya abah ade misai je hehehe




ni mase pagi2 buta anto die ke neseri gewammm jek rase nak geget pipi ngn idong tu hahaha


syed muhd nawwar althaf dah 3 bulan 1 minggu yeayyyy!! suke die borak2 ngan abah
mase nih abang kakak tgh buat homework baru leh abah layan adik asik layan kakak je kan kakak is jelos hehehe...



ade anak kecik gnila uols penat2 badan bile tgk senyuman die hilang lenyap semua penat or ape2 yg menyebabkan stress ^__^



xoxo watie abd rahman

TAK DE BENDE

Image
ASSALAMUALAIKUM WBT SALAM SEJAHTERA SALAM 1 MALAYSIA


Adooooyaiii...  Letih rasenye dah taip dilit Dah dilit taip Mcm xde idea nak update ape2 lam blog nih
Padahal lam fb mcm2 cite Siap bgambo lagik
Arini, updet blog tru henpon cap hayam je uols Tenet upis slow nak mampos mcm sipot melekap kat dinding  Tensen hakak!! 
Nah.. Tataplah gambar xseberapa tuan punye blog gobblog ini
SEKIAN
Xoxo Ibu NAWNAJ



nampak tak muke ngantok kat situ?  nampak tak betapa chubbynye muke? tu belom tgk bdn lagik

yee... saya fully bfeed uols xtau sampai.bile tp, doakan sy sehingga nawwar althaf 6 bulan
INSYAALLAH

K E G E M U K K A N

Image
assalamualaikum wbt salam sejahtera




aduhyaiiiii ini lah masalah ibu sebenarnye masalah kegemukkan selepas bersalin even fully bf xjejugakkkkk turun berat badan statik je kat 61.5kg


nak kurangkan makan kang efek susu badan pulak redhoooo je la kak senah

masuk hari nih dok pkai baju kurom ketat je dah ala2 pkai kurom moden lak hukhukhukkkk



xpe lah demi anak kugagahi jua **ayat penyedap hati**






SYED MUHD NAWWAR ALTHAF

Image
assalamualaikum wbt salam sejahtera




tadaaaaaa!!!!
ini lah die ahli baru dalan keluarga NAWNAJ
nama?? syed muhd nawwar althaf bin syed mohd nasir
umur? dh nak masuk 3 bln 15/1/2014
sayammmm ank ibu!!




RAGAM PERSEKOLAHAN 2014

Image
assalamualaikum wbt salam sejahtera

buat pengetahuan semua.. anak dara ibu dah dajah 1 yeayy!! kakak dah beso!!
tgk gambo je la eh

alhamdulillah kakak sgt independent cume die sgt kecik dr org lain nak basuh tangan pon xsmpai sinki hehehekkk
apa2 pon anak ibu mmg chumelsss!!




beli makanan sndirik

hero die menemankan die makan abah beliau le sape lagik kheeennn

doa masa ni hari orientasi 27/12/2013

day 1  g skolah agama hehehe

day 1 sekolah kebangsaan jalan air panas

bersama abang beso hehehe...



6 JAN 2014 - HARI BEKERJA

Image
assalamualaikum wbt salam sejahtera




bsawang dh blog nih maklum byk koje sejak ade baby tecik nih hehehe

ari nih 1st day ibu koje
start gear nak kije weyyyy!!