Posts

Showing posts from July, 2014

SELAMAT HARI RAYA AIDILFITRI 2014

Image
Assalamualaikum wbt Salam sejahtera



Masih blom terlambat Untuk ibu ucapkan  Selamat hari raya aidilfitri Maaf zahir batin Khas untuk pembaca blog ibu Kalo ada silap dan salah Harap dimaafkan Maklum la.. 

Tanpa disedari Apa yg ditaip mungkin mnimbulkan  Rasa sakit ati pada anda2 semua

Beraya berpada2 ye uols Berhati2 dijalan raya ^_^V




♡♡ rizawati abd rahman ♡♡

KISAH HARI INI

Image
assalamualaikum wbt salam sejahtera










nak ponteng aje kijenye nak nak bulan puasa nih
:P


:: rizawati abd rahman ::

KHAMIS 17 JULAI 2014

Image
assalamualaikum wbt  salam sejahtera








pagi nih kami naik motor vrooom vrooommmmm



comel x kami??
hehehe...




:: rizawati abd rahman ::

MACAM MACAM PEEL

Image
assalamualaikum wbt salam sejahtera







bile dh takde kije ini lah jadinya



^_^




:: rizawati abd rahman ::

ADIK BERADIK

Image
assalamualaikum wbt Salam sejahtera






Macam2 ragam dorg nih Susah nak amik gambo bebetol Antara kakak ngn adik tu Asik bercakau je Hahaha


Apa2 pon  Semua buah hati  Kesayangan ibu



:: rizawati abd rahman ::

WW : SEDEY BRASIL KALAH

Image
assalamualaikum wbt salam sejahtera









hahahaha..


:: rizawati abd rahman ::

BUKA PUASA

Image
assalamualaikum wbt salam sejahtera







mudak musyok nih org berbuka die pon nak join sama

time nih abah die suap tau fu faa lajuuu je makan tau2 ilang dh semangkok beso pegi mane??



dalam perot die leeee ekekekeke



anyways... selamat berbuka ye semua!! jangan puasa yangyok macam mudak musyok nih



^_^V

::rizawati abd rahman ::

MACAM MACAM NAWWAR

Image
assalamualaikum wbt salam sejahtera








mamat ni dh 8bulan 1/2 tau dh pandai duduk tp ibu masih kena kepung ngn kusyen sbb die pandai gurai2 ngn kite  sandar belakang bagi kita cepat2 pegang bdn die pehtu die sengeh2

sajaaa je tu
^_^



hensem kan ank ibu?

ekekeke..



:: rizawati abd rahman ::

SALAM TIGA RAMADHAN

Assalamualaikum wbt Salam sejahtera



Pejam celik Pejam celik  Dah pon tiga ramadhan kannn!
Pasti semua bz  Memastikan juadah berbuka lengkap Solat terawih lagi kann
Ibu pon gitu gak Cume solat terawih je la buat kt rumah Ade anak kecik ni mmg kekangan sket la Nak bsama2 terawih bjemaah di masjid or surau
Apa2 pon  Lom terlambat rasanya utk ibu ucapkan Salam ramadan untuk semua pembaca blog ibu Yang tak seberapa ni

Moga kita diberi kesihatan yang baik Untuk menyempurnakan ramadan kali ni
Peace yall!!



:: rizawati abd rahman ::