Posts

Showing posts from October, 2014

IBU DAN SYED NAWWAR YANG MOTAK

Image
Assalamualaikum wbt Salam Sejahtera


Muka mudak motak ni mcm good good je kaann ada macik tu igt die gegirl lak Ekekeke...
Ala.. musyok masham ibu nihh kalo g keje.. asik rindukan diaa je mcm xpenah ada anak lak ibu ni kann padahal abg kakak dlu pon ibu keje gak
Tp.. ye lah kann anak kecik ni lain auranya ngn ank2 beso hehehe...



Selamat hari khamis!!

Tata!!

:: rizawati abd rahman ::

IMEJ BARU

Image
salam sejahtera




comey x? comey x? comey x??


kihkihkih...


:: rizawati abd rahman ::

YEAYYY!!! SYED NAWWAR DAH SATU TAWOONNN!!! 17/10/2014

Image
assalamualaikum wbt salam sejahtera



yeayy!! yeayyyy!! yeayyyyyyyy!!


**ibu lak tlebih eksaited




tadaaaa!!

setting mmg xdirancang ibu plan nk bg goodies bag n kek je pon

sekali pihak taska dh buat setup dh utk anak hensem ibu tu


ni plak kek yg ditaja oleh cikgu ika

cikgu ika mmg pandai buat kek sedap!!







bday boy dikelilingi rakan taulan



bday boy dan kakak beliau
ok tipu!
ibu beliau hahaha...



pndai lak posing die tuh gerammmm je


pejam celik pejam celik dah setahun dah diaaa

BIRTHDAY ABANG BAMBAM 6/10/2014

Image
assalamualaikum wbt salam sejahtera





simple je sambutan bday beliau bawak g makan2 ikan bakar kat port klang

dah dia pon mmg suka makan makan kheeennn so.. mmg menikmati la berbaloi2 duit yg dibelanjakan dengan kegembiraan yang terpancar di wajah beliau


saksikanlahhhhh



:: rizawati abd rahman ::

PUREE BABY

Image
assalamualaikum wbt salam sejahtera





entry kali nih adalah semata2 untuk nota ibu  kegunaan masa depan kononnn


kihkihkihhh nak menambah anak lagi keww??? eh, tapikan  syed tecik masih lagi makan puree puree nih



















eh. sapa2 yg nak pon leh je kopipes xde masalah sharing is caring katenyeeee

^_^V


:: rizawati abd rahman ::