Posts

Showing posts from November, 2014

JUMAAT DATANG LAGIIII

Image
salam sejahtera






'no matter how plain a women may be, if truth and honesty are written across her face, she will be beautiful'



peace!!

tata

:: rizawati abd rahman ::

SHE'S 7 TODAY!! YEAYYYY...

Image
salam sejahtera






i can see ME in YOU. YOU will always be like ME and always see ME when you look in the mirror. SMILE my daughter. YOU are just like ME. 
I love you, always & forever


HAPPY 7th BIRTHDAY MY BABY



SYARIFFAH NURNAJLAA HAMRAA



:: rizawati abd rahman ::

MORNING!!!

Image
salam sejahtera




dah sarapan??
dah sampai opis??


apa apapon mulakan pagi anda dengan senyuman yang ikhlas..


^_^V


tata!


:: rizawati abd rahman ::

ISNIN OH ISNIN, LALA OH LALA...

Image
salam sejahtera


arini.. pagi pagi ibu dan lala dan abah dah check in kat klinik


sebabnya??



tonsil minah nih makin bengkak sebenarnya.. ari khamis kan dia dh sekolah xtau apa yg dimakannya sebabkan tonsil tu bengkak dan bengkak kelenjar sampai x leh jalan


biasanya.. kalo dia byk makan jajan memang akan melarat la tonsilnya




banyak tau putih2 mcm pecah2 tu kat tekak lala tu susah nak amik gambar die nganga besar2 hahaha...

tp, chuols leh nampak kot even sket je tu kelihatan



apa apa pon ibu tetap kije arinih abah lah ditugaskan untuk jaga lala untuk pantau ubat ubat lala




doakan anak3 ibu kuat tangani sakit memasing ye
peace!!

tata!!



:: rizawati abd rahman ::

SALAM JUMAAT

Image
salam sejahtera





:: rizawati abd rahman ::

KAKAK DEMAM TONSIL

Image
salam sejahtera





anak dara nan seorang demam tonsil bengkak katanyaaa memang xdaya je nengok seharian tak makan


from isnin sampai la rabu arini dh start sekolah minah ni



ibu pon coti la 3 hari menjaga dia kat umah kalo x dia meratip ibu xsayang dia sayang adik je sebab kalo adik sakit ibu cuti berhari hari
:P


now ibu dah lega dah start keja pon

moga anak3 ibu sihat sentiasa susah ati ibu tiap kali xsihat ni
>_<

:: rizawati abd rahman ::

DAH JUMAAT YEAYYY!!!

Image
salam sejahtera




salam jumaat semuaaa!!


vavavava.. seceria sinar suria gituhh ko tataplah muka ibu nih pagi2 jumahat nih khennn acane.. udah asik selpieee je doplohpatjam giturr tema die

akakakaaa



moh sarap! lapaq nih

tata!!


:: rizawati abd rahman ::

SAMSUNG GALAXY NOTE 4

Image
salam sejahtera




arggghhhhhhhh!!!!!





ok tu je nak taip



kbai!



:: rizawati abd rahman ::

KHAMIS HOIIII...

Image
salam sejahtera



apa lagiiii selpieee arrrrr



kekekeke jangan marah haaaaa


nanti kena JUAL!

:P



:: rizawati abd rahman ::

WW : SELAMAT PAGI RABU

Image
salam sejahtera







:: rizawati abd rahman ::

#THROWBACK : SELPIE DI HARI SENIN

Image
salam sejahtera



tadaaaaa...

versi lam umah







tadaaaaa!!


versi kat upis pulokkk



ekekekeke...



:: rizawati abd rahman ::

KURUS CARA IBU WATIE

Image
salam sejahtera




lama dah nak share nih tapi kekangan masa sebabkan lambat naw naw nak updet entry psl nih

nak tau x apa yg ibu amik hehari utk maintain berat bdn selepas bersalin??





haaaa.... nin diiiaaaaa!!




daripada salinasari herbs
ini antara khasiatnya :
1) mengurangkan berat badan
2) melancarkan perjalanan darah
3) melawaskan pembuangan air besar dan kecil
4) merawat penyakit sembelit dan buasir
5) menyegarkan badan
6) melegakan sakit kepala dan kembung perut
7) mengeluarkan angin dalam badan
8) menghaluskan kulit, bagi yang ada masalah jerawat



tu diaaaaa aihh!!

sebenar benarnya, ibu nih mmg ada masalah smbelit dr dalam pantang lg terbawak bawak lah smpai ke lepaih pantang gtu bile telan pil nih.. mmg syahduuuuu je lam toilet hilang masalah sembelit kikikiki..


dan yg bestnya apa yg kita makan akan keluar esoknya ala2 detox la tuh kalo uols nak tau, penting tau detox nih utk sapa2 yg ingin diet makan buang makan buang baru bbaloi2 diet


jd ibu pon berdiet dan telan pil lawas tu nak jogging mogging mmg malas sokm…

DOA DALAM SUJUD TERAKHIR

Image
salam sejahtera

salam sabtu





:: rizawati abd rahman ::