SAHABAT

03 November 2014

KURUS CARA IBU WATIE


salam sejahtera





lama dah nak share nih
tapi kekangan masa sebabkan lambat naw naw nak updet entry psl nih


nak tau x apa yg ibu amik hehari utk maintain berat bdn selepas bersalin??






haaaa....
nin diiiaaaaa!!





daripada salinasari herbs

ini antara khasiatnya :

1) mengurangkan berat badan

2) melancarkan perjalanan darah

3) melawaskan pembuangan air besar dan kecil

4) merawat penyakit sembelit dan buasir

5) menyegarkan badan

6) melegakan sakit kepala dan kembung perut

7) mengeluarkan angin dalam badan

8) menghaluskan kulit, bagi yang ada masalah jerawat




tu diaaaaa aihh!!


sebenar benarnya, ibu nih mmg ada masalah smbelit dr dalam pantang lg
terbawak bawak lah smpai ke lepaih pantang gtu
bile telan pil nih.. mmg syahduuuuu je lam toilet
hilang masalah sembelit
kikikiki..



dan yg bestnya
apa yg kita makan akan keluar esoknya
ala2 detox la tuh
kalo uols nak tau, penting tau detox nih utk sapa2 yg ingin diet
makan buang makan buang
baru bbaloi2 diet



jd ibu pon berdiet dan telan pil lawas tu
nak jogging mogging mmg malas sokmo la khennn
jd kejar2 anak2 dh cukop dr jogging dh ibu rase
kikikiki


ta pircayaaaa??!!
meh belanja gambo ibu mehhh



saksikan laaaaaaa













ni yg TERKINI ye 
2/11/2014







boleh search kat fb salinasari ghazali
or insta juga

insta - salinasari



selamat mencoba



sekian. tata!!


:: rizawati abd rahman ::




No comments:

Post a Comment

Komen jee... jgn takot. ahakzzz