Posts

Showing posts from December, 2014

SELAMAKU BERNAFAS - SHAMKAMARUL

Image
salam sejahtera








Lirik Lagu Selamaku Bernafas – Syamkamarul




Selagi jantungku berdetak di dalam tubuh Aku kan menjaga cintamu di dalam hatiku Selama bintang selalu ada di malam-malammu Aku kan menjadi cahaya di dalam gelapmu
[chorus] Andai dia tak bisa denganku Aku relakan hidupku tanpa cinta, seumur hidupku Tuhan ku harap sekali saja Aku bisa mencintai dan dicinta, seumur hidupku
Dan ku berjanji Seperti mentari yang menemani hari Dan ku pastikan Hidupmu tak akan pernah menangis kernaku
[repeat chorus]
Andai dia tak bisa denganku ooo..ooo..oooo Seumur hidupku Tuhan ku harap sekali saja ooo.. ooo.. ooo..
Seumur hidupku Biar sekali saja




layan jiwang satt aihhhhh!!


:: rizawati abd rahman ::

SEBENARNYA...

Image
salam sejahtera







sebenarnya,  aku sendiri ni bukan la baek mcm malaikat  atau nabi/rasul yang terpelihara dari sifat keji maksum



tp.. aku tak sesekali akan byk bunyik xkan sesekali komen huru hara ala ala meroyan dalam fb ke dalam ig ke waima dlm we chat



sbb.. aku tau aku serba kekurangan


sekarang... aku lebih senang  share gambar anak anak aku sebab anak anak adalah kehidupan aku



aku akan pastikan  apa yang aku taip apa yg aku share tak akan sebabkan luka di hati orang lain xkan bikin orang lain sentap



aku xkan sesekali  up status huru hara disebabkan bengang dan sakit hati dengan orang lain dan aku akan pastikan aku sendiri tak akan komen dalam status huru hara sesiapa pon yang boleh mmburukkan lagi keadaan





mohon maaf aku x de niat nak sakitkan hati sesiapa tp aku nak semua tau setiap yang kita taip dan up dalam status kita tu walau kita xtujukan kat sapa2 tapi akan ada hati yg akan terasa


baik ko share something yang berfaedah ataupon amik gambar wat peace je xde sakitkan ati sesapa kan? xyah nak menjawab kat akhirat nant…

BANJIR #PrayForPantaiTimur

Image
salam sejahtera




sedih bila menatap gambar gambar banjir  merata rata sekarang air naik mendadak bukan takat kat Pantai Timur je



mari kita doakan beramai2  moga banjir tak berlarutan

aminnn aminnn ya robbal 'alaminnn



:: rizawati abd rahman ::

CHILDREN

Image
salam sejahtera







:: rizawati abd rahman ::


TAHNIAH HARIMAU MALAYA!!!

Image
Assalamualaikum wbt salam sejahtera



Syabasss!!!
Jumpa di thailanddd
Ecececeeeehhh..


:: rizawati abd rahman ::

MASA BERSAMA ANAK ANAK

Image
salam sejahtera





setuju tak??

ibu memang setuju sangat sangat lah


memang penting kita as parents ni  spend time utk anak anak kita kadang ada yang sambil lewa je kekonon xde masa sangat nak kejar duit sangat tak sedar ada hati hati kecil yang terluka dan perlukan kasih sayang



sebelum terlambat kena beringat le kannn

^_^


:: rizawati abd rahman ::

BEST FRIEND

Image
salam sejahtera




betol tak? betol tak? betol tak?



rasa seronok kalo ada kawan gelak dan kawan duka
saya sayang sahabat sahabat saya


^_^



:: rizawati abd rahman ::

WE - FIE HARI RABU

Image
salam sejahtera




meh ibu belanja gambo  we fie kami anak banak pagi nih sebelom ibu abah gi keje



jen jen jennnggggg


abaikan abah yg suka belenggeng tu dh dikaburkan oleh ibu hehehe


atas gambo edit bawah gambo ori


senyum selaluuu!!

tata!!


:: rizawati abd rahman ::

MINGGU BERKAMPUNG DI HKL

Image
salam sejahtera


cerita minggu lepas ala2 throwback gituuhh baru ari nih nak hapdet khennn xpe lah.. untuk tatapan dan kenang kenangan diri sendiri je ponggg



syed tecik warded HKL 25/11/2014 - 26/11/2014 sebab?
ROTAVIRUS


apa tu ROTAVIRUS??



leh baca kat SINI

pagi2 g kat klinik dlu check dan doc soh admit



sedih je muka tu xpenah bmalam kt hospital katanya tp, mesra ngn semorang cuma xde mood je nak bpelok ngn ibu je dia




sessi merehatkan diri bising bising pon leh tido kalo kat umah, bunyi gate je dh tkejot hahaha


ada NGO's yang bg belon utk kekanak yg sakit syed tecik pon dapat jugak

meriah wad