Posts

Showing posts from April, 2015

TANTRUM SI TECIT

Image
assalamualaikum wbt salam sejahtera





SUSULAN cerita si tecit yang kerap TANTRUM sejak kebelakangan nih amokkk je tau dak STRESS aiols



kadang tu, BANGUN tido je  mula la AMOKAN dia tu nangis xtau PUNCA nak kata lapor pon IDAK

SAKIT pon idak ehhh!! ibu MIND BLURRING  mcm baruuuuu je ada anak kecik tapiii... seingat ibu la kan abang kakak dulu tak de lak TANTRUM gini


ke ada.. tp, tak over macam beliau


ibu ada baca gak  blog blog yang ada cerita pasal tantrum bebudak nih antaranya dalam ENTRY sebelom nih makanya... ibu paham le ada peringkat umur budak budak nih yang MOODY tak bertempat




OK! hilang kan stress anda dengan?????




SELPIE sedas kikikikiiiiiii







sekian TATA




:: rizawati abd rahman ::

CARA MENGATASI TANTRUM ANAK

assalamualaikum wbt salam sejahtera






sejak dua menjak nih si tecik mmg kerap je amok2  kadang tu.. xde la masalah beso pon tapi dia punya amok mcm kena sebat je kekdahnya


meh la baca SINI


sekian  TATA



:: rizawati abd rahman ::

TIDOR LAHHHH

Image
assalamualaikum wbt salam sejahtera






tak tau kenapa memang suka snap gambar anak2 tengah tido




kehkehkehhhh...

diam!
dia tgh tido nyenyak nih mcm penat sgt khennn



sekian TATA



:: rizawati abd rahman ::

SYED NAWWAR 18 BULAN

Image
assalamualaikum wbt salam sejahtera






pejam celik pejam celik tup tup dah 18 bulan anak bujang tecit ibu nih














dah bjalan!!




hensem lak tuh! hahaha



hensem macam IBU! moga membesar dengan sihat sejahtera  ye sayangggggg ibu sentiasa mendoakan kesejahteraan anak3 ibu DUNIA dan AKHIRAT


insya ALLAH aminnnn


sekian TATA


:: rizawati abd rahman ::



DOA HARIAN

Image
assalamualaikum wbt salam sejahtera








berikut saya sharekan doa harian untuk panduan kita bersama


sambil sambil tu boleh lah baca dan aminkannn


sekian




TATA!


:: rizawati abd rahman ::

SENYUM PAGI SELASA

Image
assalamualaikum wbt salam sejahtera






meh belanja gambar budak suka senyum skek!!





senyuman ni la yg buat ibu hari hariiiii rindu taw



ni dh rindu dah ni acane??



kihkihkih



TATA!!



:: rizawati abd rahman ::

TALI PUSAT

Image
assalamualaikum wbt salam sejahtera





orang tua tua kata kalau kita satukan semua tali pusat anak anak kita bersatu hati lah dorg sampi tua


ye ke idak???!!!




tak dapat nak dipastikan lagi


cuma ibu mmg simpan untuk kenangan je tali2 pusat nih tak boh nama je adik punya je tau abang ngn kakak belasah je la janji ada TIGA tali pusat


kalo lebih tu??



namanya taik CICAK kot hahahahaha




sekian  TATA




:: rizawati abd rahman ::