Posts

Showing posts from September, 2015

AIDILADHA 2015

Image
assalamualaikum wbt salam sejahtera






dah basi wehh cite nih xpe.. update gak kenangan kan



selpie dlu pepagi hening bila semua dah balik semayang raya




selpie lak lam keta agenda wajibul nih weh hahaha






dah sampai surau di mana letaknya lembu2 kami yang seksi


selpie lu ngn lombu2 korban akikah




alhamdulillah... rezeki dr ALLAH






haa... tu je lah  gambo2 yg ada sembelih2 xde udah sebok ngejo si kecik yg nak usik idom lembu biasaaaa dia nih






TATA

:: rizawati abd rahman ::

SALAM AIDIL ADHA 2015

Image
assalamualaikum wbt salam sejahtera







kami sekeluarga mengambil kesempatan ingin mengucapkan





kepada pembaca  BLOG NAWNAJ

yang budiman


maaf dipinta andai ada tersilap kata sepanjang akak berBLOG moga AMAL IBADAH kita diterima oleh NYA dan dirahmati sentiasa



aminnnn ya robb!



:: rizawati abd rahman ::

LAWAK RABU

Image
assalamualaikum wbt salam sejahtera







ohmaii... syukur lahh makan banyak2 pon berat maintain jek



hakhakhakkkkkk!!



jgn marah haaaa



:: rizawati abd rahman ::

SUP PETOLA

Image
assalamualaikum wbt salam sejahtera







ni peberet 1 umah nih termasuk hakakkkk jugak



senang je pon campak2 je lahhh dalam tu maka jadiiii




kihkihkihhhh



:: rizawati abd rahman ::

BRAVO 5

Image
assalamualaikum wbt salam sejahtera






jom layan wayang!
jom tgk abam REMY SAHAK

JOM JOM JOM heboh heboh heboh



erkk??!!




hahaha



:: rizawati abd rahman ::

SI TECIK YG KURANG SIHAT AKIBAT JEREBU

Image
assalamualaikum wbt salam sejahtera






mudak nih batuk2 dah la batuk, muntah pulak kahak je sebeban tau


cpt sehat ye sayam!!
jahat tau jerebu nih kacau kite je kann



:: rizawati abd rahman ::

LAWATAN KERJA KE KNOWLEDGE MANAGEMENT CENTRE, BANK NEGARA MALAYSIA

Image
assalamualaikum wbt salam sejahtera







15/9/2015
perpustakaan JPS telahpun buat 1 lawatan rasmi ke Knowledge Management Centre, Bank Negara Malaysia

mmg syiok gile wehhh tgk duit2 nih
TENGOK je la bukan dapat  SATU pon kihkihkihhhh


tak penah lak hakak tau rupanya ada MUZIUM duit  kat BANK NEGARA tu dan yang bestnya OPEN for PUBLIC tauu UOLS!



leh la nak bawah anak2 mengkome semua kenal MATAWANG zaman dolu2



oh ye.. ada lg gambar2 tau NANTI hakak letak lam RANDOM pic ENTRY  wokeh!!




chowww




:: rizawati abd rahman ::

SELAMAT HARI MALAYSIA 2015

Image
assalamualaikum wbt salam sejahtera








saya anak bangsa MALAYSIA


:: rizawati abd rahman ::

SIAPA PUNYA KIRJAAN??!!

Image
assalamualaikum wbt salam sejahtera




ya ampunnnn... siapalahhhhh yang kreatip sgt buat kat hadekkk cenggini nihhhh weyyyyyyy....


:: rizawati abd rahman ::

TRAGEDI KREN TUMBANG DI MASJIDILHARAM, MAKKAH

Image
assalamualaikum wbt salam sejahtera





innalillahi wainna ilaihi rojiunnn...

syurga utk mereka insan2 yang terpilih insya ALLAH

dan 
moga jemaah haji yg cedera pula segera sembuh dapat meneruskan ibadah haji  dan diberikan kesihatan yang berpanjangan sepanjang di sana


aminnn ya robb





:: rizawati abd rahman ::

THROWBACK : JAMUAN RAYA OPIS

Image
assalamualaikum wbt salam sejahtera


dah nak raya haji ponnnn baru tkiyal kiyal nak UP gambo RAYA PUASA kheeenn sesuatuuuuu sgttt kahh!!!




naseblah dekkk hakak terpaksa crop ko  sbb hakak nak sensorang je enterprem ini gambar kahhhhhh!!!




tadaaa... ni semua org kuat library nih




mari marii!! jamah kuih serimuka hakak yg bersewi sewi mcm muka hakakkkkkk jugak kahhhh!!!!




last but not least gambar hakak tgk mentekedarah dek hoiii

tetibe terlaparrrr pulakkkk hakak ehhhhh...




:: rizawati abd rahman ::

PERKONGSIAN

Image
assalamualaikum wbt salam sejahtera






jom SHARE!




:: rizawati abd rahman ::

ENTRY RANDOM PHOTO

Image
assalamualaikum wbt salam sejahtera




hah! marilah layan random pic yang hadooo dalam pc hakak nih dek non



ini gambo si nawwar masa 8 bulan geram je kannn
hihihi

masa kenduri kawen member ibu dan anak sorang peach sorang merah
gambar ni masa raya dah nak abis raya xsilap hakak


masa ni kami g beli barang dapor kat aeon wangsa maju alaaa.... carrefour tu je pon sudah tukar nama
kejadiannya 2 mnggu lepas



MATTA FAIR kami 3 beranak je meredak lautan maknosia nak rebut cotik2 diskaun gituhhh
kejadiaannya ahad lepas


gigih budak nih tunjuk ulser kat lidah dia tu ALHAMDULILLAH dh baek dh skrg nih

kejadiannya 2 mnggu lepas 


SEKIAN ENTRY RANDOM PIC

^_^



:: rizawati abd rahman ::

TIDURLAHHH...

Image
assalamualaikum wbt salam sejahtera








tidurlahhhh sayangggg mimpi yang indah indah ibu sentiasa ada di samping muuuu



muaccchhhhhh!!



:: rizawati abd rahman ::

MORIB GOLD COAST : 3/9/2015 - 4/9/2015

Image
assalamualaikum wbt salam sejahtera





whoaaahhhh


nak cite pasal cotik2 tetibe kami anak banak
ke morib je uols kami mmg pesen gni kalo terancang.. musti xjadi ada je aral kannnn

xde rejeki kekdahnyaaa


so..
kena mengejut mengejut mcm ni hiksss


nahhhh!! tataplah gambar2 kakak dan adik adik beliyauuu kikikikiiiii







dah mandi2 opkos la lapar khennn

nahhhh! gambar2 kakak makan makan ngn adik adik beliyauuu juaaa






comel kan adik adik kakak! mihmihmihhhh



belanja gambar kakak ngn makhluk merah nih


:: rizawati abd rahman ::



KAMI

Image
assalamualaikum wbt salam sejahtera






kami

dari kiri :  syariffah najlaa syed mohd nasir  syed muhd nawwar (dipangku) shahrizawati syed muhd nawfal




FAMILY : where live begins and love never ends




:: rizawati abd rahman ::

SPEK BARUUUUU!

Image
assalamualaikum wbt salam sejahtera






adehlaaaaa


masuk nih.. tak tau la bape byk spek yg ibu dah ganti rasanya buleh nak bukak kedai spek la jumlahnya


dari zaman nawfal kekecik sampailah ke si nawwar mudak tecit ni siap patah duakan  spek ibu lagik KO MAMPUUU???



aku MAMPU MAMPU NANGIS lam HATI je lahhhh hahahahahaaaa



siang patah... mlm dh dapat yg baru udah kedai spek pon dekat je ngn umah khennnn terus je la ganti bingkai kebetulan, ada lak sama saiz ngn cermin


belasah je janji spek

mihmihmih



:: rizawati abd rahman ::