Posts

Showing posts from November, 2015

EPPY BDAY KAKAK!!!

Image
assalamualaikum wbt salam sejahtera





throwback semalam...



.
.
.
.
.
.
. \/

small celebration kat umah je potong2 kek makan!
kikikikiki..



eppy bday kakak LALA dah 8 tahun dah jadilah anak yg cemerlang dunia dan akhirat IBU sentiasa doakan yang terbaik utk KAKAK



#kipidap #dongivap


^_^V


:: rizzawati abd rahman ::

19 NOVEMBER 2015 - 8 TAHUN

Image
assalamualaikum wbt salam sejahtera








dia nih laaaa yg masuk 8 tahun hari nih yeayyyyy!!!




dh beso dh kakak



moga kakak cemerlang dunia akhirat yg baik2 semua untuk kakak



sayang ibu nyawa ibu

^_^V



:: rizawati abd rahman ::

ABANG DAN KAKAK @ PWTC

Image
assalamualaikum wbt salam sejahtera









ibu dapat gambo nih lama dah nenek bedah (ibu mertuaku) send dalam whatsapp


masa tu nenek tgh bertugas jaga pameran kat pwtc belasah je bawak bebudak nih sekali




^_^


:: rizawati abd rahman ::

MAKAN

Image
assalamualaikum wbt salam sejahtera








suka makan skrg nih pedas pon balon

^_^

:: rizzawati abd rahman ::

FARM IN THE CITY

Image
assalamualaikum wbt salam sejahtera



sini memang paling lama lahhh bz dok nangguk ikan anak beranak



family portrait is a MUST





bz dok perati burong anak banak nih wehh tak penah jumpa atas tgn katanyeee



weekend gateaway katanyaaa bwk anak anak lepak sini je layan vinatang2

:: rizzawati abd rahman ::

DIA

Image
assalamualaikum wbt salam sejahtera







bebalik gambo dia bebalik gambo dia


nak buat cane

DIA lah keterujaan ku hehari


^_^




:: rizzawati abd rahman ::

QUOTE OF THE DAY - ALHAMDULILLAH

Image
assalamualaikum wbt salam sejahtera







:: rizawati abd rahman ::

THURSDAY QUOTE

Image
assalamualaikum wbt salam sejahtera









:: rizawati abd rahman ::

OOTW IBU LAGIK (OOTW = OUTFIT OF THE WEEK)

Image
assalamualaikum wbt salam sejahtera








selpie sepanjang minggu lps  ari selasa ngn jumaat ari lain xsompek  hakak nak snap dik oii hahaha..


tataplah..  belah kiri tu dress belah kanan tu kebaya dan palazo dah lama x berkebaya tau igt x muat ke.. muat rupanya pakai je lah kannn



menarik gak kebaya match ngn palazo


^_^



:: rizawati abd rahman ::