17 July 2010

rambut pacak buatan SENDIRI..

gini la aksi2 bergaya beliau..

maklum la, dah beso kan

tu yang penuh aksi menghensemkan diri sndiri...

x perlu abahnye utk tacap2 lgi

x perlu ibunye utk sikat2 ape yg patut..

sumenye di bikin sndiri..

sudah pandai bergaya walo ke skool saje iyer...

tanda2 awal ank bujang ku sudah makin membujang..


alignment x buley lari ye kwn2..

kene bebetol pacak



pacak ke x tu bang??

lom g ke??

ok dah ibu rase tuh


pndangan atas ye puan2..


ye... sy akhirnya sgt berpuas ati dengan rambut saya..

terima kasih..

akhirnya aku dpt pakai tudong ngn aman..

selagi die dok belek remos die kat cermin tuh, xde chance aku lak nk belek muke aku yg suci murni nih..

kene la jd tukang gambo amik gambo die begaye dpn cermin..

miahahahah!!


^_^


No comments:

Post a Comment

Fell free to comment anything..

SABTU, 14/7/2018 : JAMUAN RAYA DAN AMBIK REPORT KAD ABAM

assalamualaikum wbt salam sejahtera perkenalkan.. ni anak sulong sis form 2 suda tp, tinggi dan beso ibu nampak cam...