20 July 2010

SANGAT KELAKAR okeh~!

sebenarnye..

saye sgt tensen ngn kije2 5S kt upis nih

x berkesudahan okeh!! 

naik fedap dh melayan nye..

dah nak MUNTAH PELANGI bile dpt email ODIT nk dtg mai check utk 5S

5 hari 5 malam sy akan termimpi2 kan 5S je

punye la hebat penangan 5S nih..

dan..


untuk menghilangkan stress lam SANUBARI saye

sy pon jalan2 dalam blog..

ala, BLOG WALKING la!

ssh naw nk eksepelain iyerrr...

sy terjumpe sesuatu dalam blog AMAZINGNARA



apekah yg saye perolehi????



*****



*****



*****



******







muakakakakaakakakakak! 


taw x!

sy gelak kat kaunter tuh, bagai nak pecah perot n nak teburai usus2 DALAMAN!



kluar air mate, air idong n air mulot uols!


adoilaaa....


ilang stress den okeh~!

bagi sy, mmg lawak amek la gambar nih..



TABIK SPRING TOYOYOINGG buat blog AMAZINGNARA nih coz mnceriakan ari saya 




^_^

SEKIAN

No comments:

Post a Comment

Fell free to comment anything..

SABTU, 14/7/2018 : JAMUAN RAYA DAN AMBIK REPORT KAD ABAM

assalamualaikum wbt salam sejahtera perkenalkan.. ni anak sulong sis form 2 suda tp, tinggi dan beso ibu nampak cam...