30 October 2014

IBU DAN SYED NAWWAR YANG MOTAK

Assalamualaikum wbt
Salam Sejahtera



Muka mudak motak ni mcm good good je kaann
ada macik tu igt die gegirl lak
Ekekeke...

Ala.. musyok masham ibu nihh
kalo g keje.. asik rindukan diaa je
mcm xpenah ada anak lak ibu ni kann
padahal abg kakak dlu pon ibu keje gak

Tp.. ye lah kann
anak kecik ni lain auranya ngn ank2 beso
hehehe...




Selamat hari khamis!!


Tata!!


:: rizawati abd rahman ::

29 October 2014

IMEJ BARU


salam sejahtera





comey x?
comey x?
comey x??



kihkihkih...



:: rizawati abd rahman ::

21 October 2014

YEAYYY!!! SYED NAWWAR DAH SATU TAWOONNN!!! 17/10/2014

assalamualaikum wbt
salam sejahtera




yeayy!!
yeayyyy!!
yeayyyyyyyy!!



**ibu lak tlebih eksaited





tadaaaa!!


setting mmg xdirancang
ibu plan nk bg goodies bag n kek je pon


sekali pihak taska dh buat setup dh utk anak hensem ibu tu



ni plak kek yg ditaja oleh cikgu ika


cikgu ika mmg pandai buat kek
sedap!!








bday boy dikelilingi rakan taulan




bday boy dan kakak beliau

ok tipu!

ibu beliau
hahaha...




pndai lak posing die tuh
gerammmm je



pejam celik pejam celik dah setahun dah diaaa
moga anak ibu mmbesar dengan sihat wal afiat
jadi org terbilang dan soleh
sbg harta akhirat ibu nanti 
ye sayanggggg



:: rizawati abd rahman ::

09 October 2014

BIRTHDAY ABANG BAMBAM 6/10/2014

assalamualaikum wbt
salam sejahtera






simple je sambutan bday beliau
bawak g makan2 ikan bakar kat port klang


dah dia pon mmg suka makan makan kheeennn
so.. mmg menikmati la
berbaloi2 duit yg dibelanjakan
dengan kegembiraan yang terpancar di wajah beliau



saksikanlahhhhh




:: rizawati abd rahman ::

02 October 2014

PUREE BABY

assalamualaikum wbt
salam sejahtera






entry kali nih adalah semata2
untuk nota ibu 
kegunaan masa depan kononnn



kihkihkihhh
nak menambah anak lagi keww???
eh, tapikan 
syed tecik masih lagi makan puree puree nih




















eh. sapa2 yg nak pon leh je kopipes
xde masalah
sharing is caring katenyeeee


^_^V



:: rizawati abd rahman ::

SABTU, 14/7/2018 : JAMUAN RAYA DAN AMBIK REPORT KAD ABAM

assalamualaikum wbt salam sejahtera perkenalkan.. ni anak sulong sis form 2 suda tp, tinggi dan beso ibu nampak cam...