18 September 2017

SUMPAH CINTAKU - ASFAN SHAH

assalamualaikum wbt
salam sejahtera






akak nak share la lirik lagu 
yg akak tgh kemaruk skrng nih




SUMPAH CINTAKU - ASFAN SHAH






disaat saling mengenali
ku tahu cinta mu memanggil
dalam perasaan yang tak kau dengari
lambaian mu di dalam mimpi

bayangan senyum bidadari
indah segenap rasa tak terbagi
belah lah jasad ku
tirai kenangan ku

pasti akan kau jumpa api cinta menyala
hingga akhir nafas ini
sayang sampai akhir pasti
cinta ku tersimpul mati

di syurga tetap kau ku nanti
sumpah cintaku hanya padamu

disaat saling mengenali


ku tahu cinta mu memanggil
dalam perasaan yang tak kau dengari

belah lah jasad ku trai kenangan ku
pasti akan kau jumpa api cinta menyala
hingga akhir nafas ini
sayang sampai akhir pasti
cinta tak bisa berganti
sumpah ku hanya kau disisi

genggam tanganmu yang suci
sampai rambutku memutih
cinta ku tersimpul mati
di syurga tetap kau ku nanti
huooo... ooo...
(sumpah cintaku hanya padamu)

hingga akhir nafas ini
sayang sampai akhir pasti
cinta tak bisa berganti
sumpah ku hanya kau disisi
genggam tanganmu yang suci
sampai rambutku memutih
cinta ku tersimpul mati
di syurga tetap kau ku nanti

sumpah cintaku hanya padamu
sumpah cintaku hanya padamu






:: rizzawati abd rahman ::

WEEKEND LAYPARKING

assalamualaikum wbt
salam sejahtera




sabtu ahad baru nih
kami sekeluarga spent masa
berehat2 (konon) kat flaminggo hotel, ampang
jadilahhh


dah anak3 hakak mmg sejenis yg gemokan kolam renang
sama lah ngn makpaknya pon
hahaha









kasi family pic satu kaliiii!!!



:: rizzawati abd rahman ::

11 September 2017

SABTU

assalamualaikum wbt
salam sejahtera






ari sabtu
takde mende nak buat kan
so, ajak la anak2 p makan foodtruck kat ampang park tu








then bawak lak ank2 p kat dataran
ramai gak org bwk family kt dataran nih







dah alang2..
g la tgk kolam biru tu
projek ROL JPS tuuu
ekekeke






lawa dah sungai tu
dulu mcm boring je kan
begambo la kami beberapa das kt situ




gitulah kami spend acara bonding2 kami
pada weekend baru2 nih






:: rizzawati abd rahman ::

07 September 2017

FAMILY BONDING

assalamualaikum wbt
salam sejahtera












kisahnya..
2/9/2017 aritu
bawak bebudak nih mandi2 pool je pon
xdenye aku nak keluar KL yg jem merata nih 
dedekat cukop
asalkan bebudak happy dpt mandi2
time panas2 nih




jadilahhh





:: rizzawati abd rahman ::

06 September 2017

SEA GAMES 2017

assalamualaikum wbt
salam sejahtera











NETBALL


ni je la sokan yg betoi2 akak layan
siap p stadium lagi dekkk non
haha


gigih x??




banyak gambo kekdahnya
tp yg ni je aku sempat nak letak lam blog ni
yg lelain tu berbondong2 lam fb ngn ig jek
ngeeeee




:: rizzawati abd rahman ::





05 September 2017

LIRIK LAGU SEPARUH MATI KU BERCINTA - DAYANG NURFAIZAH

assalamualaikum wbt
salam sejahtera






aku share kat sini
lagu peberet aku skrg nih
tak jemu dengar kann
layannzz






SEPARUH MATI KU BERCINTA





Kesepian Hening malam
Bawah Sang bulan menemani
Kekosongan Ini

Ku Dengar kau bahagia
Menitis Air mataku
Ku Kesedihan

Kau telah pergi tanpa cinta
Yang sebenarnya ada bersamaku
Ku simpan hanya untuk dirimu

Di mana perginya setia
Kemana Hilang katamu
Akulah Yang dinamakan kekasih
Hatimu Untuk selamanya

Di Mana saat indah
Ke Mana perginya semua
Kala Ku lafazkan kata cintaku
Separuh Mati ku bercinta

Tiada Lagi suaramu
Tiada Lagi kau memelukku
Hilang Semua manisnya cinta

Kau Telah pergi tanpa cinta
Yang Sebenarnya ada bersamaku
Ku Simpan hanya untuk dirimu

Di Mana perginya setia
Kemana Hilang katamu
Akulah Yang dinamakan kekasih
Hatimu Untuk selamanya

Di Mana saat indah
Ke Mana perginya semua
Kala Ku lafazkan kata cintaku
Separuh Mati ku bercinta

Kala ku lafazkan kata cintaku
Separuh mati ku bercinta




:: rizzawati abd rahman ::

CERITA SEMALAM...

assalamualaikum wbt
salam sejahtera





biasa la kan
bila esoknya nak bukak sekolah
baru lah sesebok g gunting rambut la bagai
haha




si kakak time tu la nak buat treatment rambut la apa la
nasibbaik salon tu x tutop lagi
layan kakak
kendian baru hero2 lak



nak ptg rambut hehero nih semua mmg stress sket
sbb org ramai
apa, igt korang je ke yg suka buat keja last menet
ramai lagi tahuuu
bahaha




apa2 pon semua settle on time lah



terbaekkkk





:: rizzawati abd rahman ::


KERJA LAH WEYYY, LAMA SANGAT DAH COTINYAAA

assalamualaikum wbt
salam sejahtera







lama nawnaw x update blog khennn
udah tinggals ensorang kat upis nih
meh la rajinkan diri kita recap cerita2 yang best2 





jap je rasa dh mmbesor dorang nih kan?
abang dah form 1
kakak dah jah 4
adik lak tahun dpn dah masuk kindy
tambah??
tak yah dahh
besarkan apa yang ada
ngeeee...







aku pon dh lama nawnaw kije kat JPS nih
tahun depan cukop la 10 thn kt sini
bkerja ngn org yang bsilih ganti btukar
aku je tah bila2 nak tukar
hahaha


xpayah la semak semak pikir nak tukar tempat kerja
selagi aku diperlukan di sini, aku keja je kan
melainkan naik pangkat




gambar2 atas tu semua majlis raya kat opis aku




stop la sini dlu. nanti2 cerita lagi ye
untuk catatan kenangan aku je
bukannya ada yang nak baca pon blog goblog aku nih





TATA!!






:: rizzawati abd rahman ::

TAK BOLEH LELAP MATA

assalamualaikum wbt salam sejahtera hahahadoiiii mmg perangai tol kan lately nih sis mcm xleh nak lelap mata tak tau ...