21 November 2014

JUMAAT DATANG LAGIIII



salam sejahtera







'no matter how plain a women may be, if truth and honesty are written across her face, she will be beautiful'




peace!!


tata


:: rizawati abd rahman ::

19 November 2014

SHE'S 7 TODAY!! YEAYYYY...


salam sejahtera







i can see ME in YOU. YOU will always be like ME and always see ME when you look in the mirror. SMILE my daughter. YOU are just like ME. 

I love you, always & forever



HAPPY 7th BIRTHDAY MY BABY




SYARIFFAH NURNAJLAA HAMRAA




:: rizawati abd rahman ::

18 November 2014

MORNING!!!

 salam sejahtera





dah sarapan??

dah sampai opis??



apa apapon
mulakan pagi anda dengan senyuman yang ikhlas..



^_^V



tata!



:: rizawati abd rahman ::

17 November 2014

ISNIN OH ISNIN, LALA OH LALA...

salam sejahtera



arini.. pagi pagi ibu dan lala dan abah
dah check in kat klinik



sebabnya??




tonsil minah nih makin bengkak
sebenarnya..
ari khamis kan dia dh sekolah
xtau apa yg dimakannya
sebabkan tonsil tu bengkak dan bengkak kelenjar sampai x leh jalan



biasanya.. kalo dia byk makan jajan
memang akan melarat la tonsilnya





banyak tau putih2 mcm pecah2 tu kat tekak lala tu
susah nak amik gambar die nganga besar2
hahaha...


tp, chuols leh nampak kot even sket je tu kelihatan




apa apa pon ibu tetap kije arinih
abah lah ditugaskan untuk jaga lala untuk pantau ubat ubat lala





doakan anak3 ibu kuat tangani sakit memasing ye

peace!!


tata!!




:: rizawati abd rahman ::

13 November 2014

KAKAK DEMAM TONSIL



salam sejahtera






anak dara nan seorang demam
tonsil bengkak katanyaaa
memang xdaya je nengok
seharian tak makan



from isnin sampai la rabu
arini dh start sekolah minah ni




ibu pon coti la 3 hari
menjaga dia kat umah
kalo x dia meratip ibu xsayang dia
sayang adik je
sebab kalo adik sakit ibu cuti berhari hari

:P



now ibu dah lega
dah start keja pon


moga anak3 ibu sihat sentiasa
susah ati ibu tiap kali xsihat ni

>_<


:: rizawati abd rahman ::

07 November 2014

DAH JUMAAT YEAYYY!!!

 salam sejahtera





salam jumaat semuaaa!!



vavavava..
seceria sinar suria gituhh
ko tataplah muka ibu nih pagi2 jumahat nih khennn
acane..
udah asik selpieee je doplohpatjam giturr tema die


akakakaaa




moh sarap!
lapaq nih


tata!!



:: rizawati abd rahman ::

06 November 2014

SAMSUNG GALAXY NOTE 4

salam sejahtera





arggghhhhhhhh!!!!!






ok
tu je nak taip




kbai!




:: rizawati abd rahman ::

KHAMIS HOIIII...


salam sejahtera




apa lagiiii
selpieee arrrrr




kekekeke
jangan marah haaaaa



nanti kena JUAL!


:P




:: rizawati abd rahman ::

04 November 2014

#THROWBACK : SELPIE DI HARI SENIN


salam sejahtera




tadaaaaa...


versi lam umah








tadaaaaa!!



versi kat upis pulokkk




ekekekeke...




:: rizawati abd rahman ::

03 November 2014

KURUS CARA IBU WATIE


salam sejahtera





lama dah nak share nih
tapi kekangan masa sebabkan lambat naw naw nak updet entry psl nih


nak tau x apa yg ibu amik hehari utk maintain berat bdn selepas bersalin??






haaaa....
nin diiiaaaaa!!





daripada salinasari herbs

ini antara khasiatnya :

1) mengurangkan berat badan

2) melancarkan perjalanan darah

3) melawaskan pembuangan air besar dan kecil

4) merawat penyakit sembelit dan buasir

5) menyegarkan badan

6) melegakan sakit kepala dan kembung perut

7) mengeluarkan angin dalam badan

8) menghaluskan kulit, bagi yang ada masalah jerawat




tu diaaaaa aihh!!


sebenar benarnya, ibu nih mmg ada masalah smbelit dr dalam pantang lg
terbawak bawak lah smpai ke lepaih pantang gtu
bile telan pil nih.. mmg syahduuuuu je lam toilet
hilang masalah sembelit
kikikiki..



dan yg bestnya
apa yg kita makan akan keluar esoknya
ala2 detox la tuh
kalo uols nak tau, penting tau detox nih utk sapa2 yg ingin diet
makan buang makan buang
baru bbaloi2 diet



jd ibu pon berdiet dan telan pil lawas tu
nak jogging mogging mmg malas sokmo la khennn
jd kejar2 anak2 dh cukop dr jogging dh ibu rase
kikikiki


ta pircayaaaa??!!
meh belanja gambo ibu mehhh



saksikan laaaaaaa













ni yg TERKINI ye 
2/11/2014







boleh search kat fb salinasari ghazali
or insta juga

insta - salinasari



selamat mencoba



sekian. tata!!


:: rizawati abd rahman ::




SABTU, 14/7/2018 : JAMUAN RAYA DAN AMBIK REPORT KAD ABAM

assalamualaikum wbt salam sejahtera perkenalkan.. ni anak sulong sis form 2 suda tp, tinggi dan beso ibu nampak cam...