TAG dari CIK FADXIEZA

ni plak sy nk jawab tag dari 

CIK FADXIEZA (ngehehehe... akak x letak SAYAM ek. kang ko kompius)

mekacih tayunk! 

sy rase mcm byk je la plak tag yg terkene pada batang idong sy lately
xpe!
sy wajin..

keh3..



* ANDA PERLU BUAT / ADA *
1. copy n paste batch mark BAG TAGS kat atas tu pada entry anda. [setel!]

2. pic bag yang anda sedang guna untuk masa terdekat ni. ( hanya 1 shj ) 
[setel!]

3. pic waktu anda sedang guna bag tu.[setel!]

4. jawab soalan2 tag ni. [setel!]

2. Mana bag yang sedang anda guna sekarang ?


mintak maap la yang, gambo pon kabur.. snap sndirik aje kekdahnye nih. AMPOOOONNNN!!

beg nih beg GUCCI ciplak kaler PINK. leh sling gtuk. mmg ari2 sy pkai beg ni ke opis. ala2 opis boy lak kekdahnye. keh3.. no HENBEG TRENDY okeh. ikot mod je sy pon.. dh mood utk bln JULAI adelah SLING BAG, maka sling all the time le kekdahnye...

3. Kenapa sy suke bag ni ?
sume boleh masok. beg tu mcm 7eleven utk sy.. ketip kuku ado, tisu toilet ado.. haha! x caye? meh dtg upis sy tgk..


4. Pic anda dan bag tu ?


yeee.... itu die.
kagum??

sile kagum..
sbb sy kagum
gambo sy sgt cute d situ...

5. pengalaman dengan bag tu ?
hari2 bwk g keje. dh naik lunyai dah. cer tanye beg tuh, ape pengalaman die paling best bertuankan sy.. keh3..

6. kenapa anda rasa perempuan perlu bawak bag kemana - mana ?
mcm sy, sy suke bwk beg yg sling. beso ke kecik ke.. x kesah. janji leh sling aje kek bahu. kalo beso pon buley.. leh boh pampers, botol susu.. ala, org dh ade ank gni arr.. lagi beso, lagi bgos.. multipurpose.. ^_^

7. pandangan anda bila lelaki bawa handbag perempuan ?
pandangan? sukati la labu.. ko nak bawak beg bini ko ke.. gelpren ko ke.. kalo itu henbeg ko pon mak x kesah nokkk... mak REDHO..

8. cara kreatif utk elak beg anda diragut ?
bwk duit ngam2 & ic, selit kat poket jeans. sonang. lenggang kangkung jek.. peragut pon x taw nk ragut tang mane.. ragum rumpot je arr die.. kuang3...


9. bag atau kasut ? mana satu anda pilih ?
wat mase terdekat nih sy x mo dedue. sbb? sy dah ade yg bawu... miaahahahhahaha.... sy nak DUIT> sape nk kasi sy DUIT??!?!?!?!

10. TAG 5 orang kawan anda yang anda nak tau ttg begnye!








nota noti : sape2 yg sy tag di atas tuh, kalo ade mase buat la ek.. sy x kesah.. ^_^

Comments

Popular posts from this blog

PERTANDINGAN KOLAJ ANJURAN PERPUSTAKAAN JPS 24/3/2017

SUMPAH CINTAKU - ASFAN SHAH